Fatal Error

Moderators: Site Director, FZR Forum Moderators

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Fatal Error

Postby yamaha_george » Wed Apr 13, 2011 10:26 am

Fatal error: Call to undefined method GalleryUnknownItem::getWidth() in /home/fzronline/webapps/htdocs/forum/g2image/g2image.php on line 235

Just trying to add g2img to a new thread and that is what I get worked ok for the Ace pics last sunday ............

User avatar
ragedigital
4000+ Posts
4000+ Posts
Posts: 4151
Joined: Wed May 07, 2008 9:30 am
Location: Northwest St. Louis

Re: Fatal Error

Postby ragedigital » Wed Apr 13, 2011 10:43 am

TEST

Image
Thanks for joining and participating in the most "active" FZR Community on the internet!

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Re: Fatal Error

Postby yamaha_george » Wed Apr 13, 2011 2:18 pm

test

Fatal error: Call to undefined method GalleryUnknownItem::getWidth() in /home/fzronline/webapps/htdocs/forum/g2image/g2image.php on line 235

User avatar
Target30
Level 7.5
Level 7.5
Posts: 754
Joined: Wed Aug 06, 2008 3:45 pm
Location: Nashua, NH

Re: Fatal Error

Postby Target30 » Wed Apr 13, 2011 2:37 pm

Image

:nopic

lol
I did that.

Image

"(12:38:42) sweekster: i work when i want because i'm sweeks"

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Re: Fatal Error

Postby yamaha_george » Wed Apr 13, 2011 2:48 pm

Target30 wrote:Image

:nopic

lol

I totally agree, one with a spine that actually works according to the design.

User avatar
ragedigital
4000+ Posts
4000+ Posts
Posts: 4151
Joined: Wed May 07, 2008 9:30 am
Location: Northwest St. Louis

Re: Fatal Error

Postby ragedigital » Wed Apr 13, 2011 4:13 pm

My guess is that you had an image that created an error when uploading... I am looking into which image that is. Seems to be a problem with an item on your first page.

Image

Image
Thanks for joining and participating in the most "active" FZR Community on the internet!

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Re: Fatal Error

Postby yamaha_george » Wed Apr 13, 2011 5:59 pm

ragedigital wrote:My guess is that you had an image that created an error when uploading... I am looking into which image that is. Seems to be a problem with an item on your first page.

Image

Image



RD,
if I click g2img on this editor page, the usual opening window comes up BUT it just gives that error NO pictures are available BUT I can see all my pictures in my gallery if I use the top gallery button next to chat.
The two newest files are all my own work 1 & 2 see what your machine makes of them please
Thanks
Y-Geo

User avatar
ragedigital
4000+ Posts
4000+ Posts
Posts: 4151
Joined: Wed May 07, 2008 9:30 am
Location: Northwest St. Louis

Re: Fatal Error

Postby ragedigital » Wed Apr 13, 2011 6:34 pm

yamaha_george wrote:The two newest files are all my own work 1 & 2 see what your machine makes of them please
Thanks
Y-Geo


I think those files are the culprits. What type of files are they? JPG, GIF?
Thanks for joining and participating in the most "active" FZR Community on the internet!

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Re: Fatal Error

Postby yamaha_george » Wed Apr 13, 2011 6:41 pm

ragedigital wrote:
yamaha_george wrote:The two newest files are all my own work 1 & 2 see what your machine makes of them please
Thanks
Y-Geo


I think those files are the culprits. What type of files are they? JPG, GIF?


RD,
either JPG or PNG(linux file format for pics)

EDIT:-
renamed them JPG's and now they work screwy

thanks for the tip off

User avatar
yamaha_george
5000+ Posts
5000+ Posts
Posts: 5853
Joined: Fri May 09, 2008 8:46 am
Location: west london UK
Contact:

Re: Fatal Error SORTED by the backroom boys

Postby yamaha_george » Sun Sep 18, 2011 5:40 am

RD,
we are back to square one on this . I just tried CNTRYBOY85 picture of his bike after he said it wouldn't do it for him either.
Using the import g2img feature I am getting back that same fault message

User avatar
ragedigital
4000+ Posts
4000+ Posts
Posts: 4151
Joined: Wed May 07, 2008 9:30 am
Location: Northwest St. Louis

Re: Fatal Error

Postby ragedigital » Sun Sep 18, 2011 12:31 pm

I need to have Tommy look into this when he has time. He installed it and he would be best to attack the issues.

It's not my favorite program. They were supposed to be releasing a newer version, but it has yet to happen.

I suggest using the ATTACHMENT feature for now. Might even look into a group Photobucket account....

darrin
Thanks for joining and participating in the most "active" FZR Community on the internet!


Return to “Website / Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest