Problem with fzr600 starting

FZR600 Forum

Moderators: Site Director, FZR Forum Moderators

scorch
Site Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Dec 12, 2015 8:14 am

Problem with fzr600 starting

Postby scorch » Sun Jan 08, 2017 3:28 pm

P3012098.JPG
im trying to get my fzr600 started that was given to me. at one point it worked, but was ridden hard and parked. And now it wont start. The previous owner tells me heard engine noises. Not sure what is up.

I cleaned the carbs, and im putting it all together, i have a question regarding carb hose routing.

in the bottom of the carbs is a u shaped black hose, im not sure where to attach that? it looks like venting of some kind, but i dont know exactly where to connect it. Anyone know.

if youc an see the bottom hoses run a hook in the carb, but they dont seem to connect to anything

scorch
Site Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Dec 12, 2015 8:14 am

Re: Problem with fzr600 starting

Postby scorch » Sun Jan 08, 2017 3:29 pm

that pic is not my carb, but another i found on the internet.

dalton282016
Site Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Oct 25, 2016 2:01 pm
Location: Tampa, fl

Re: Problem with fzr600 starting

Postby dalton282016 » Sun Jan 08, 2017 3:47 pm

Those are just vent hoses and do not connect to anything those are there for when the carbs overflow it will bleed out those hoses

dalton282016
Site Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Oct 25, 2016 2:01 pm
Location: Tampa, fl

Re: Problem with fzr600 starting

Postby dalton282016 » Sat Jan 21, 2017 8:03 pm

Did you get the bike fixed?


Return to “FZR600”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests